Nieuws

Nieuws

Repetities afgelast

We hebben besloten om onze repetities i.v.m. het Coronavirus vooralsnog t/m 1 september af te gelasten. Dit doen we in lijn met het advies van de Korenbond Nederland omdat op dit moment het samen zingen een extra risicofactor is gebleken voor het verspreiden van het Coronavirus.

Website vernieuwd

De website van ons koor is vernieuwd met meer informatie over ons koor. Zo is b.v. het onderdeel ‘repertoire’ uitgebreid met achtergrondinformatie over de diverse liedjes uit ons repertoire en vindt u bij een lied de uitvoering van de oorspronkelijke uitvoerenden. De komende periode zal dit nog verder uitgebreid worden met andere liedjes. Speciale aandacht vragen we ook voor het onderdeel ‘ledenwerving’. Ons koor is namelijk op zoek naar uitbreiding, met name bij de sopranen en bassen.

Natuurlijk zijn we benieuwd naar wat u ervan vindt, dus als u wilt reageren stuur dan even een berichtje via ons contactformulier.

Nieuwe liedjes

Op dit moment zijn we bezig met het instuderen van ‘Sentimental Journey’. Ook gaan we binnenkort aan de slag met het winnende songfestivallied van Duncan Laurence; ‘Arcade’ en ‘Old and Wise’ van The Alan Parsons Project.

X